Bildstudie

Sist jag var i Ö-vik tog Annica Blom några riktigt fina bilder på Miranda. De tre bilderna nedan beskriver Mirandas personlighet på ett bra sätt. 

Det första man lägger märke till är hur vacker hon är.
   image3

Snart därefter visar hon vilken livlig hund hon är. (En del tycker nog att man först lägger märke till livligheten men jag vill tro att det kommer i den här ordningen.)
image4

När man sedan lär känna henne lite djupare så märker man av hennes egenheter. En av dessa är att hon gillar att leta saker under vattenytan. Här har Annica fångat henne precis när hon sticker upp huvudet för att hämta andan.
image5

Kommentarer
Postat av: Annica

Din beskrivning på Miranda var kanonbra! den stämmer till 100%

Hare gott

PS.ses vi på onsdag?

2008-05-10 @ 23:24:26
URL: http://www.tervoristerna.nu
Postat av: Kattis

Underbara bilder! En eloge till Annica (som vanligt). :-)
Och vilka härliga kommentarer till varje en av bilderna... Miranda fick verkligen liv och personlighet iom dessa tre bilder med tillhörande text. :-)
Ha de gött!

2008-05-12 @ 10:03:34
URL: http://www.geocities.com/kattis_ghetto
Postat av: Susanne och Muscot

Hej!
Det var ett tag sen vi sågs, men Miranda blir bara snyggare och snyggare. Muscot är en mindre kopia av henne både till utseende och sätt. Hur går det på träningsplanen, några tävlingar?

2008-05-14 @ 10:43:51
Postat av: Ingrid

Härliga bilder! Duktig fotograf och ett vackert motiv, förstås! Nog ser jag likheterna med Salsa och Hilda på första bilden. Och Salsa brukade dricka vatten med nosen under vattenytan och blåsa bubblor.

2008-05-19 @ 21:53:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0