Hundar och flugor

Det har hänt lite sedan sist jag bloggade. Vi har tränat en helg i Resele med Anders, Susanne och Kerstin från Umeå och Ulla från Östersund. Det blev både spår, uppletande, lydnad med många platsliggningar under denna kanonhelg där jag fick massor av inspiration och en del tecken på att vi är på rätt väg.

I söndags tävlade vi lägre spår i Nordmaling. Det var inte vår dag. Miranda var lite tröttare än vanligt och vi fick med oss för få pinnar från spåret, ingen budföring och en nolla på krypet. Det räckte i alla fall till godkänt och vi hoppas på bättre lycka i Njurunda nu på söndag då det är dags igen.

Idag satt mina två pojkar, 4 och 8 år, och resonerade över hundars livslängd. Båda var helt eniga om att det var ju så synd att vår förra hund Tessie hade dött. De önskade att hundar kunde leva lika länge som vi människor då skulle man kunde leva med sin hund ända tills dess man själv skulle dö - då kommer kommenteraren: Men vilken tur att inte hundar är som flugor då skulle de ju dö varje vinter. 


Kommentarer
Postat av: Annica

Ja , visst är det härligt med barnens kommentarer:)

Hörde att du fick godkänt, det var ju bra.

Lycka till i Njurunda! Vi håller tummarna.//Annica med flock

2008-08-15 @ 23:25:04
URL: http://www.tervoristerna.nu
Postat av: Annica

Hoppas att det har gått bra i Njurunda!!:)Förresten godkänt utan budföring, för lite pinnar och nolla på krypet.... då måste ju allt det andra gått jätte-bra!?

2008-08-17 @ 16:05:53
URL: http://terras.blogg.se/
Postat av: Kattis

Grattis till godkänt! Inte så illa - tycker jag iallafall! :-)Men hur har det gått i Njurunda? :-)

2008-09-19 @ 23:42:01
URL: http://www.geocities.com/kattis_ghetto

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0