Sommaren har kommit

Oj, vad skönt att sommaren kommit och med den värmen. Miranda uppskattar väl inte värmen lika mycket utan är lite tröttare än vanligt. Vi tränar på med lydnad och spåret. Förra veckan var vi till Ö-vik med träningsgruppen och körde igenom lydnadsmomenten tävlingsmässigt. Hon kändes pigg och alert och momenten börjar sitta mer säkert. Tyvärr är platsliggningen alldeles för osäker så den kommer vi att avstå på vår första tävlingen, appellspår, den 14:e juni. Spåret har husse kört en del och han verkar nöjd med insatserna så det är nog lugnt.

Innan tävlingsdebuten ska vi åka på korning också, den 8:e juni, så nu händer det mycket ett tag. Även Mirandas syster Mixa ska göra korningen samtidigt så det ska bli kul att se om det finns några likheter dem emellan. Jag träffade på Lone och Mixa som hastigast i Sollefteå för en tid sedan och Mixa verkade betydligt lugnare än Miranda.

Annars är det som vanligt den här tiden på året: mycket på jobbet, avslutningar, fotbollsträningar och matcher, student som ska firas och mycket mer. Sedan är jag ju road av lite trädgårdsarbete och kan ju inte låta bli att greppa en spade och gräva lite. Köpa plantor och stoppa fingrarna i jorden är liksom belöningen. Sedan ska det ju vattnas och pysslas om hela sommaren och där brukar det bli lite si och så.

Jag har fått en liten kusindotter också, en alldeles liten förtjusande tjej. Tänk vad man smälter när man ser en liten - hela kroppen signalerar fler barn - men när man tänker efter så har man ju redan två underbara killar som kräver sitt. Nu när de börjar bli lite större så kan man ju börja göra saker som inte är så lätt när man har liten bebis. Får åka till Sundsvall och låna kusinens lilla sötnos istället.


Kommentarer
Postat av: Kattis

Hej på er!
Det var skojjigt att få träffa er i onsdags. :-) Nog är hon en liten räzer den däringa Miranda. *skrattar* ;-)
Lycka till på både korningen och appellen - vi håller tummarna för er! :-)

2008-06-03 @ 03:28:27
URL: http://www.geocities.com/kattis_ghetto
Postat av: Kattis igen

Oh, det är nu på söndag här i Ö-vik som ni ska gå MT va? För då ska jag dit och kika minsann, så då kan jag hålla tummarna för er på plats! :-) Huuur bra som helst! ;-)

2008-06-04 @ 02:30:39
Postat av: Annica

Jo, det var bara Anna-Carin & jag på träningen i kväll.Tino skötte sig mycket bra.Vi får surra lite på söndag. Det ska bli spännandE.

Vi ses

//Annica

2008-06-04 @ 22:13:38
URL: http://www.tervoristerna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0