Vinterträning

Nu när snön och advent kommit så kan man ju tro att träningen ligger i någon slags dvala men vi har faktiskt varit riktigt duktiga på sista tiden. Det känns otroligt skoj att vi i höst fått igång en träningsgrupp som tränar minst en gång i veckan. Hittills har vi varit ute på fotbollsplaner med belysning men från och med nu så har vi tillgång till ett ridhus bara några kilometer ifrån där jag bor så det känns lyxigt.

Jag och Miranda tränar framför allt platsliggning, framåtsändande och fritt följ. Det går bara bra. Vi ska ta itu med krypet på allvar också men det kommer vi att börja med inne på en lämplig matta. Tror att jag ska nyttja en targetstick som jag fått tips om.Kommentarer
Postat av: Kattis

Åh, så nyttigt och roligt att träna regelbundet i ridhus! Nå sådant skoj har inte jag kommit igång med... Fuskigt! ;-)Vart kommer ni alla i träningsgänget ifrån? nyfiken :-)Tjingelingis!

2008-11-30 @ 12:38:36
URL: http://www.geocities.com/kattis_ghetto
Postat av: Nina

Hej!

Va' härligt att ni kommit igång med träningen, här har det mest blivit spår och sök. Ser att ni har en riktig vinter där uppe, med rimfrost i pälsen. Förra helgen hade vi massor av snö, men nu finns ingenting kvar... Jätte tråkigt!

/Nina Barro & Pilo

2008-12-02 @ 16:26:36
URL: http://gronlund.cybersite.se
Postat av: Nina

Hej!

Va' härligt att ni kommit igång med träningen, här har det mest blivit spår och sök. Ser att ni har fått vinter där uppe, med rimfrost i pälsen. Vi fick massor av snö förra helgen, men nu är allt borta... jätte tråkigt!

/Nina Barro & Pilo

2008-12-02 @ 16:31:01
URL: http://gronlund.cybersite.se
Postat av: Kattis

Tassar in och önskar er en riktigt GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR! :-)ghetto/julkort2008.jpg" rel="nofollow">http://www.geocities.com/kattisghetto/julkort2008.jpg

2008-12-22 @ 11:22:23
URL: http://www.geocities.com/kattis_ghetto
Postat av: Kattis

Nu blir det nog rätt länk. ;-)

Postat av: Ingrid

Hoppas det går bra med träningen! God Jul och Gott Nytt År!

2008-12-23 @ 22:52:28
URL: http://turbulens.se
Postat av: Kattis

Hej på er igen! :-)

Hur står det till där i Nordingrå? Har ni överlevt helgerna och fått en bra start på nya året? ;-) Hoppas det!

2009-01-10 @ 07:21:28
URL: http://www.geocities.com/kattis_ghetto/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0