Brukslydnad och valptips

Igår var vi på klubben och tränade lydnad hela dagen. Trots regngrått väder så var vi ute i fyra pass och kämpade på. Annica och Gunno var engagerade instruktörer och vi var fem ekipage som fick en genomgång i alla brukslydnadsmoment. Praktiskt ägnade vi tid åt linförighet/fritt följ, inkallning, apportering och platsliggning. Jag hann även med lite kryp och framåtsändande. Momentträningen gick bra med Miranda.

Det som var mest givande med dagen var att Miranda skötte sig hur bra som helst bland okända tikar. Hon låste inte en enda gång fastän vi fick en liten påhälsning. Även inne i stugan struntade hon helt i hundarns runtomkring. Så nu har jag ett kvitto till på att det fungerar. Himla skönt!

Terven är verklgen en lämplig tävlingshund för bruks och annat så den som blir sugen tycker jag ska kolla in Kennel Turbulens som har en kull valpar nu. Läs mer på www.turbulens.se Miranda har sin mamma och släktingar hos Ingrid på Turbulens.

Kommentarer
Postat av: Kattis

Hi hi, vi är många som gillar Ingrids kull. Hoppas våra försök att nå fina och lämpliga valpköpare betalar sig! :-)Vad härligt med en hel dags träning igår, och så underbart roligt att läsa hur bra det går för Miranda. :-) Det har du gjort bra Carina! :-)

2009-11-09 @ 23:13:35
URL: http://www.ghedoes.com
Postat av: Ingrid

Hej! Vad roligt att det går så bra för er! Ni har ju varit jätteduktiga hela tiden, men jag förstår att det känns skönt att det där med andra hundar som har bekymrat dig, nu fungerar utan problem!Och tack för reklamen.. :-) Pojkarna Raki och Sambuca vill gärna flytta hemifrån!

2009-11-22 @ 22:14:04
URL: http://turbulens.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0